Alexandra_NI* Ja nemam ni snage ni hrabrosti da te ne volim... Da ti oci pogledam a da nista ne osetim... Jesi i ostaces za mene sve... Moja prva ljubav, moj ceo svet...#8427
Alexandra_NI* Kad se sretnu oci nase, spusticu pogled dole, neka ti bude jasno da te moje oci vole, teram te od sebe, sa sobom se borim, zelim da te mrzim a prokleto te volim...#8426
M@s@ napisacu na svim ciglama ovog sveta da te iskreno volim,a onda cu se moliti da ti jedna padne na glavu da vidis kako boli kad mi nedostajes!!!#8425
boyana tiho je padalo jedno vece, tiho je gorio jedan dan, jedna je suza pocela da tece, neko je zauvijek ostao sam. #8415
Lisha Sta god da mi se desi u zivotu,nista me nece zaboleti kao trenutak u kome cu znati da postojim,a da ja iz nekog razloga necu moci da te zagrlim i volim#8414
Lisha Svidjaju mi se tvoje usne samo da znas,ali jos vise bi mi se svideo poljubac koji nikako da mi das!!!!#8413
Lisha Srce ima svoju moc,srce srcu mora doc,a kad srce srce nadje tad je ziveti najsladje,svako ima srce svoje,znas li da si srce moje!!!!!#8412
petra voleti je lepo,voleti je lako,ali voleti ko ja nemoze svako. koliko te volim to se tesko pise jer svakoga trena volim te sve vise!!!!! za jednoga IVANA#8409
I*v*a*n* Gledam ovu mirnu noc i shvatam kako u meni zivi neopisivi nemir kada nisi tu. Jer ti si meni sve. Pitaju me ljudi sto zelim u zivotu a ja odgovorim usreciti tebe! #8393
Bog nije obecao dan bez bola,smeh bez tuge,put bez trnja,sunce bez kise,ali obecao je snagu za dan,utehu za suze i svetlo za put#8391
meda Imam jedno srce i puno me boli, u tebe je zaljubljeno i puno te voli.Tako si daleko, to me jako brine, da li ces me voleti sa tolike daljine?#8376
natalishka Pusti me da ti kazem koliko zelim da postojim samo za tebe.Pronadji negde u svom srcu,gde postojimo samo mi i dozvoli mi da te volim,videces da umem....#8352
Alexandra_NI* Kada se prsti spuste na umorne zice i poslednju neznost pretvore u zvuk, ostaje nam ova pesma sto u meni tiho dise, i moli te da ne odes, da ne odes nikad vise...#8344
Alexandra_NI* Ti na jednom, a ja na drugom kraju, kao andjeli u nebeskom raju. Andjeli se sastaju sa Bogom, a nadam se da cu se i ja sastati sa tobom...#8343
Alexandra_NI* Godine idu, sta nam zivot znaci, zajedno bismo bile i bolje i jace, ali zivot nisu samo snovi puni zelja, znaj da u meni imas vecnog prijatelja!#8342
Majče Poruku sam ti poslala maninalno jer sve mi tvoje nedostaje i zanima me ko te ljubi ovih dana zato dodji i uzmi me,kazi vazi molim t,e tvoja slatka mala!!!#8326
Vesna dok zvezde sjaje patka nosi jaje.dok vetar duva patka jaje cuva.kad se izleze pace voli ga jos jace,ti si moje pace VOLIM TE NAJACE!!!#8316
Rada&Bane Duboko negde u dusi mojoj...moja ce dusa traziti put dug.Duboko negde u dusi mojoj volecu te,a lagati da si mi drug...#8311
SerbianGirl Ako izgubim tebe nek sve izgubim, nemoram vise nikad da se zaljubim i sve oci sto se posle tebe jave, nece biti one prave...#8306
TIJANA Hiljadu je suza srce ispustilo,hiljadu je zelja koje zivot nije ispunio,malo je ljudi za koje znaju svi,a jos manje prijatelja kao sto si TI!#8303
Nemanja Gdje si moje medeno, bez tebe mi je je ledeno, cuvam poljubac za tebe, hocu te kraj sebe. Imam te nesto pitati kratko, zasto me zaboravljas moje slatko.#8286
ljubav moja Ponekad mislim na tebe, ponekad te zelim, ponekad mislim da te volim... Lazem! Stalno mislim na tebe, previse te zelim i najvise volim#8234
vanja jedan poljubac za dobro jutro ja ti sada saljem,ti ga na usne stavi jer od srca ga dajem,toplinu njegovu oseti,jer ima zadatak da te na moju ljubav podseti...#8205
vanja veceras ti zelim lepe snove,da mirno spavas noci ove,sanjaj sebe u zagrljaju mom,jer mozda ti priznam da te volim u snu tom...#8204
vanja citaj sada ovo polako,niko kao ja te ne voli ovoliko jako,i da te jos vise zelim to ti sada pisem,ja bez tebe vise ne mogu ni da disem...#8203
skituljko sta sam ko sam? ja sam samo sanjar ciji pogled gasne u magli i memli i volim tekao da sanjam kao mnogo druge na toj ptokletoj zemlji#8202
M@JA Cuvacu te sebicno od zlih ljudi, necu dati nikom da ti naudi. Cuvacu sebicno te okice tvoje jer ne dam te nikom, maleno srce moje.... Dejane volim te!!!#8201
Mashica Gitara svira,srce place..Ja nemam mira,volim te sve jace..Ako me zaboravis,neka ti je srecno..Ja tebe volim i volecu te vecno!!!#8195
Dete Ova poruka prenosi srecu i dobro raspolozenje!Makar na trenutak uzivaj u osecanju da neko uvek misli na tebe...#8194
Jelena Sasav grad i ovo sasavo vece,sasava zima i vrijeme sto sasavo tece,sasava ja i sasave cari tvoje i ovo sasava poruka za tebe sasavo moje#8170
DELFIN Cuo sam da su pjedini ljudi umrli zbog ljubavi.Ne verujem...Ali,otkad sam tebe upoznao nesto me gusi i ne da mi da disem#8155
pufna Dani prolaze i vreme se gubi,ne daj me ljubavi zele me drugi,ne daj me ljubavi,cuvaj me za sebe,kunem ti se ljubavi ja volim samo tebe.#8153
*I*V*A*N*A* Ako mi srce slomis ko granu videces samo krvavu ranu!Videces tamo jos nesto pise:"Kad nesto slomis nema ga vise..." #8139
kosovo(prizren) ljubav je lanac bez kraja ,mnogi od nas pogresno spaja ,veliku tajnu krije u sebi ,dali ja nesto znacim tebi...#8131
Bojan Ponekad pozelim zivot bez kraja, pun tvojih poljubaca i zagrljaja, i zato nekad tiho Boga molim, da zivim vecno.... da te vecno volim#8125
zlatko Kad se sretnu oci nase spusticu pogled dole,neka ti bude jasno da te moje oci vole.Teram te od sebe,sa sobom se borim,zelim da te mrzim a prokleto te volim#8117
Ica_Nis U zivotu postoje trenuci kada mi nedostajes,kada mi nedostajes tako jako da pozelim da te izvadim iz misli i zagrlim u stvarnosti...Ovo je taj trenutak!!!#8114
andrijana u nekom dalekom gradu nekom su ochi tuzne,neko je tamo daleko sanjao snove ruzne ,neko te puno voli za tobom suze brishe i kako dani idu volim te sve vishe#8112
coka'94 ja se tebe setim samo kad te vidim a i tada veruj ja se tebe stidim propadnem u zemlju i stvarno me je sram jer znati nekog kao tebe veliki je blam#8107
likusha Mozda smo se u pogresno vreme sreli,mozda smo pogresili,a nismo smeli,mozda i nije tako lose bilo sve.Kad bih te pitala da ponovimo,tvoj odgovor bi bio?#8103
tikky klizla je niz obraz i na usnu je stala bila je tako vrela i tako mala,i ta je suza znala da te moje srce iskreno voli.#8087
===VLADA=== Gledam ovu mirnu noc i shvatam kako u meni zivi neopisivi nemir kada nisi tu. Jer ti si meni sve. Pitaju me ljudi sto zelim u zivotu a ja odgovorim usreciti tebe! #8068
Tijana Imam jedno srce i puno me boli.U tebe je zaljubljeno i puno te voli.Tako si daleko-to me jako brine,da li ces me voleti s tolike daljine?#8065
iv zelim ti da te neboli sve sto te je bolelo,da te voli sve sto te nije volelo,daimas i vise nego sto ti treba jer te neko voliodavde do neba!!!#8056
Viktor Ljubav,tako lepa,a ponekad i tuzna rec.To samo ti i ja izgubili i pod hitno moramo povratiti nasu ljubav u koju smo se kleli.Joco volim te!#8053
Ketty Prestacu da te volim,kada slepi slikar uspe da naslika pad latice ruze na prag staklenog dvorca koji nikada nije postojao!!!Za Jocu-NBGD#8051
Marija Onaj ko nekog voli,nekom sigurno ne moze da odoli,i taj neko koga neko voli nemoze da odoli jer zna da ga neko voli#8032
Smiljka Upravo tražim izlaz iz prošlosti koja me boli,proklinjem srce što uzalud voli,u duši plačem kriveći sebe,al ipak stalno mislim na tebe!!!#8018
Lenna Ako igubim tebe, neka igubim sve, nemoram vise nikad da se zaljubim, jer sve oci sto se posle jave, nece biti one prave....#8005
Klinka '91 Volim kad me deres! Skidas sve sa mene! Lagano me grickas i lizes ovo nema veze sa seksom voli te tvoja milka sa keksom!#7990
Metalka ljudi se u zivotu srecu slucajno,a onda zajedno dele sve,reka ih odnese drugim ljudima,ali im srca zauvek ostanu kraj pravih prijatelja!!!#7802
Metalka Daj mi pet minuta i skrenuces s puta,kad osetis ljubav pravu,izgubices za mnom glavu.I sve ono sto te mami-dobices kad budemo sami#7800
Bojana Vera,ljubav i nada cine jedan svet,zbog vere,ljubavi i nade Hristos je razapet,i kad te tuga slomi,kad ti dusa strada uteha nek ti bude ljubav,vera i nada.#7792
Dija
Nocas sklopi oci i zamisli usne moje, u poljupcima vrelim neka usne gore, zagrli me i njezno privuci sebi, da makar u snu ja pripadam tebi!#7749
Zuja Ja nisam kraj tebe,a noc je blizu,usne tvoje,sad mi se grizu,tesko je,treba mi moc,ma zelim ti laku noc,srecu svu i mene u snu!#7735
milica ni Zivi za svoje hocu,a ne za tudje trebalo bi.Ne placi za onim sto nemas vec ostavi druge da placu sto nemaju tebe!Za svet si samo neko a za nekoga si ceo svet!#7691
Sandra U tihoj noci dok srce strepi seti se mene andjele lepi, i ne ljuti se sto ti pisem jer bez tebe tesko disem i jos jednom te molim,ne ljuti se sto te volim...za Zorana#7638
jecka kad bih ti mogla p[okloniti nesto lepo,poklonila bih ti mogucnost da vidis sebe onako kako te ja vidim...tek onda bih shvatio koliko si poseban...#7628
LilShizle Nisko glumci niti cemo ikada biti da glumimo na pozornici zamisljenih kulisa neke Sekspirove likove po tudjem scenariju.Tragicni smo i ovako#7607
LilShizle Vrlina ljubavi nije pronaci savrsenu osobu,nego voleti nesavrsenu osobu savrseno.I iskrena ljubav nema srecan kraj-ona jednostavno nema kraj!#7606
principesa ja nemam ni snage ni hrabrosti da te ne volim da ti oci pogledam i da nista ne osjetim jesi i ostaces za mene sve.moja prva ljubavi zasto toliko rani me...#7547
principesa Necu da patim kada odes drugoj, necu da molim da mi se vratis, bicu daleko kada budes sretan, a jos dalje kada pocnes da patis#7532
tanjica Laku noc moja mala zvezdice,nek te cuva mesec sa ulice!Nek ti nezno ljubi lice celu noc dok sja,mada boh taj mesec rado bila ja!!#7516
S@$hkic@ U ovom surovom svetu iskrenih je malo,iznevericete mnogi do kojih ti je stalo,al uvek veruj u bogai bolje vreme i sta god da se desi racunaj na mene!!!#7509
Ana Ako zelis da saznas koliko te volim, stani na kisu, ispruzi ruke. Sve kapljice koje uhvatis je koliko me ti volis, a kapljice koje propustis je koliko te ja volim!#7493
Anna Ej, necu ovom porukom da te sokiram-ali udajem se sutra. Nisam nikome rekla. Vidi pa dodji. Nemoj nista kupovati-samo povedi nekoga ko ce me ozeniti
milica 91 Jednog dana kad mi se srce smrzne zaboravicu ljubav,zivot i sebe,ali nikad necu zaboraviti jedan glas,osmeh,oci,moju najvecu ljubav tebe.#7443
milica 91 Sklopi te usne spusti ih na moje,uzmi te ruke sto spusteno stoje,poljubi me i ucini rodom,zagrli to telo sto drhti pred tobom#7440
BEBA Ako te ona odbilje tuge naka nas spoje ako ti srce razbije dacu ti ovo moje a kada ona odustane ja cu jos da se borim ako ti snove unisti ja cu da ti ih stvorim.#7433
BEBA Trenutno mi suza tece pisacu ti svako vece i druga mi suza pada sta mi radis sreco sada,reci da sam tvoja sreca da ne pada suza treca.#7432
BEBA zelim da me jednom zagrlis, moje usne da poljubis, moja osjecanja da probudis, zelim da kraj mene dises a ne samo da mi poruke pises.....#7431
BEBA Ponekad mislim na tebe, ponekad te zelim, ponekad mislim da te volim... Lazem! Stalno mislim na tebe, previse te zelim i najvise volim!!!#7430
BEBA Da li cu ikad na usnama osetiti poljubac tvoj,da li cu ikad u zivotu videti lik tvoj,da li cemo se ikad u zivotu sresti ili cemo ljubav na poruke svesti?#7429
BEBA Sto te vise cekam to te vise zelim, srcem vrelim dane brojim duge jer umirem od tuge i svakim danom volim te sve jace slatko moje malo mace#7428
BEBA Kada naučiš da voliš,prvo nauči da hodaš po snegu,a da pritom ne ostavljaš tragove,jer samo tako nikog nećeš povrediti svojim odlaskom#7427
BEBA Kada se pogase svetla i moja gluma prestane,kada nestanu svi koji su tu iz potrebe,kada skinem masku koju nosim danima,ostaju mi četiri zida i ti u mislima#7426
danchy_4ever Mozda nekad u zivotu i za nas srece bude, mozda budemo primer ljubavi za druge, mozda nekad sudbine nas spoje, ali ko zna sta zeli srce tvoje...#7424
Looda Plavusha Priznajem, volim idiota, i da imam 100 zivota ,sve bih dala za tog skota. Ne stidim se reci: volela sam gada, vec se stidim reci: volim ga i sada!#7372
Looda Plavusha Ja sam veooma sexy, zgodan, prelep virus , i necu d izadjem iz tvog telefona dok ti ne izadjesh sa mnom!#7370
Looda Plavusha Zvuk koji ste upravo chuli nije zvuk pristigle poruke, vec obavestenje da je vasa sexualna aktivnost na minimumu. Savetujemo vam da se aktivirate.#7366
Looda Plavusha Kad se dvoje rastanu, budale placu, srecni nadju drugog, a pametni su vec odavno imali rezervu.#7365
Looda Plavusha Ako zelish da saznash kako izgledaju svi moji najludji snovi, pogledaj se u ogledalo.#7362
Looda Plavusha Volim interesantna chatovanja u zanimljivom drushtvu.... zbog toga te na zalost neko vreme necu kontaktirati...#7361
Looda Plavusha Probudi se srce kad te nezno budim, probudi se srce, hocu da te ljubim,jer poljupci moji lepshi su od sna,probudi se ljubavi, jer volim te ja!#7360
Sindy-Bele Vode Kristalne reke teku,ranjeno te srce voli,ti si daleko i ne znas kako to boli.Ljubav nije nista a voleti je sve,jer ljubiti te moze svako,al' voleti ne!#7359
Aleksa Ti si moja ljubav,java i san,hocu da te volim najlepse sto znam,hocu da gledam tvoje oci i vidim osmeh tvoj,volecu te ljubavi ceo zivot svoj!!!#7291
Graciella Nikad nisam znala da ti poklonim ni pravu rijec ni dodir,da te utjesim prstima po usnama,da ti osmijeh nacrtam,nisam znala,nisam nikada#7270
Graciella Koliko puta ja na tebe pomislim,koliko puta ja se Bogu pomolim,samo da mi ime ne zaboravis,samo da se tiho od nekud pojavis.#7269
Micovanka ovo je poruka..za tebe..ja mislim na tebe...a ti na mene....oces i ti na mene....mozda i ja tad pomislim na tebe...kada ti pomislis na mene......
Dragica Misli na mene kad se gubi dan,misli na mene kad te hvata san,misli na mene kad to prodje sve,misli na mene jer ja volim te!(Za jednog Aleksandra)#7199
Nikolica_Lazarevac Leteli su andjeli poput ptica i dotakli osmeh tvog predivnog lica.Nek ti prenesu poruku na krilima belim,da na svetu ovom samo tebe zelim. #7184
Nikolica_Lazarevac Kad zvezde zasvetle u tamnoj noci i nestane dan,zelim ti sreco najlepsi san.Polako se gubim u tamnoj noci,pomislim na tebe i sklopim oci!!!Laku Noc#7183
SOFI Živim- jer su to drugi hteli,volim-jer sudbina nam to svima deli,patim-jer volim jedne plave oci,umirem-jer volim ono što nikad neće biti moje..........!#7180
Bosanac Dok zvijezde sjaje, patka nosi jaje. Dok vjetar duva, patka jaje cuva. I kad izlazi pace, voli ga sve jace. Ti si moje pace, volim te najjace! #7165
minja Sreca je to sto spavamo pod istim nebom,zato gde god da se nalazis podigni glavu pogledaj i cuces govor zvezda:Hej Ti Veceras Nekom Nedostajes!!!#7103
ja Ako je život iluzija, i ako čovek može da bude srećan, želim da ti svaki trenutak bude dug kao život,srećan kao detinjstvo i lep kao ljubav.#7097
DADA Mozda u zivotu krenem drugim putem,mozda tamo nadjem bolji zivot,ljubav,srecu ali znam da tamo nikad takvu drugaricu imati necu.#7096
ROMEO Napisucu na svim ciglama sveta VOLIM TE i molicu boga da te bar jedna od njih tresne po glavi!Pa da vidis kako je to kad nekome nedostajes#7093
LIKA Mace/pace majeno moje najsladje na celome cvetu ja te obozavam puno mnogo!Zelim ti laku noc i lepe snove,da canjas i meni i tebe!#7091
nikloa Ja volim svoga telefona, mlogo e dobar, i kamera mu je inferiorna, al moz da posluzi, i kupijo sam ga u wienu#7066